Diensten

Aftermovies &
Registraties

Je evenement laten vastleggen is erg waardevol. Je geeft de mensen die deelnamen de kans alles rustig terug te kijken én dingen laten zien die ze wellicht gemist hebben. Mensen die het evenement hebben gemist kun je overhalen om bij je volgende evenement wél aanwezig te zijn.

Voor wie we er zijn

Een dag om nooit te vergeten.

Een aftermovie of registratie laat zien hoe een evenement is verlopen. Dit kan een korte samenvatting zijn met alle hoogtepunten van het evenement, maar kan ook een complete lezing of livestream zijn. 

Een aftermovie is uitstekend promotiemateriaal omdat dit snelle korte video’s zijn waarbij we de fantastische sfeer van het evenement laten terug komen in de video. Je geeft de bezoekers een fijne herinnering terug én laat ze dingen zien die ze misschien gemist hebben. Door de inzet van een aftermovie leer je ook nieuwe mensen kennis maken met jouw event.

Een registratie is een video waarbij een hele lezing of een heel congres in zijn totaliteit wordt vastgelegd. Zo is alles rustig terug te kijken en te luisteren. Dit is ook te combineren met een livestream waardoor je een veel groter publiek kunt aanspreken.

Hoe we het doen

Wilt u een aftermovie of registratie laten maken? Bij ons zijn er bijna geen limitaties. Van een werkpresentatie tot een landelijk congres, wij zijn bij elke setting inzetbaar. 

Wij helpen u graag met adviseren voor de juiste aanpak bij het maken van een aftermovie of registratie. Neem gerust contact met ons op óf vraag een vrijblijvende offerte aan.

Gerelateerde projecten

Cafetaria ’t hoekje

Promo Cafetaria ’t Hoekje De opdracht Een verhaal beeldend maken. Wat was de trouwdag van Gerrald en Marlot een prachtige dag. Het weer was super,…

Andries de Vries

Videoclip Andries de Vries De opdracht Een verhaal beeldend maken. Wat was de trouwdag van Gerrald en Marlot een prachtige dag. Het weer was super,…

Gerrald & Marlot

Trouwfilm Gerrald & Marlot. De opdracht Een verhaal beeldend maken. Wat was de trouwdag van Gerrald en Marlot een prachtige dag. Het weer was super,…