Diensten

Videoproducties

Cinespot blinkt uit als het gaat om videoproducties. Wij kunnen iedere productie realiseren: van corporate video tot tv- reclame. Wij denken graag met je mee tijdens de conceptfase van de video, schijven een pakkend script, regelen alles op én rond de set en monteren de beelden tot een pakkende video. 

Waarom we het doen

Een verhaal beeldend maken.

Video is onmisbaar geworden als het gaat om het promoten van jouw bedrijf, event of product. Waar je tot een paar jaar geleden vooral foto’s en tekst gebruikte om jezelf te promoten is nu video the way to go. Door gebruik te maken van video kun je de kijker een inkijk geven binnen je bedrijf. Je kunt gemakkelijk een verhaal vertellen, en dit verrijken met beeld. Bijzondere momenten kunnen worden vastgelegd zodat je ze altijd opnieuw kan ervaren.

Hoe we het doen

Cinespot helpt je bij het hele proces. Het maken van een goede doeltreffende video bereik je niet door simpelweg wat beelden te maken. Er moet research worden gedaan, ideeën moeten worden uitgewerkt en alle benodigdheden moeten worden geregeld.

Elke videoproductie is anders en daarmee ook de aanpak. Toch zijn er 4 essentiële stappen bij het maken van een top productie.

Concept

Tijdens de conceptfase wordt het doel van de video besproken. Er wordt gekeken welke vorm van video het beste bij het verhaal en het doel past. We gaan scripts schrijven en maken een callsheet zodat het tijdens de opnames duidelijk is wat en wanneer we iets gaan opnemen.

Opnames

Time to shine! We gaan met ons team aan de slag om het idee vast te leggen tijdens de opnames. Het subject wordt mooi uitgelicht, audio wordt aangesloten en we bepalen goede kaders met onze camera. We beschikken over een breed arsenaal aan apparatuur, denk aan: camera’s, statieven, gimbals, drone, alles op het gewenste shot op te kunnen nemen.

Nabewerking

Zodra alle beelden zijn opgenomen duiken we de montage in. Hier worden van alle beelden de uiteindelijke video gemaakt. Door gebruik te maken van muziek, geluidseffecten, video-effecten, kleurcorrectie en grafische elementen zetten we de juiste sfeer in de video.

Uitvoering

De video is opgeleverd en klaar om vertoont te worden. We helpen jullie graag bij het juist inzetten van de video op elk gewenst platform. 

Gerelateerde projecten

Cafetaria ’t hoekje

Promo Cafetaria ’t Hoekje De opdracht Een verhaal beeldend maken. Wat was de trouwdag van Gerrald en Marlot een prachtige dag. Het weer was super,…

Andries de Vries

Videoclip Andries de Vries De opdracht Een verhaal beeldend maken. Wat was de trouwdag van Gerrald en Marlot een prachtige dag. Het weer was super,…

Gerrald & Marlot

Trouwfilm Gerrald & Marlot. De opdracht Een verhaal beeldend maken. Wat was de trouwdag van Gerrald en Marlot een prachtige dag. Het weer was super,…